HAMUR İŞİ PAKETLEME SEÇENEKLERİ - ŞEKERLEMELER İÇİN HAMUR İŞİ PAKETLEME SEÇENEKLERİ
Tüm şekerleme türleri için modern, pratik ve güvenli ambalaj. Mükemmel şeffaflık ve parlaklık, dayanıklılık ve elastikiyet, -400 °C'ye kadar donma direnci ve +220 °C'de pişirme imkanı. Kekler, turta, hamur işleri, marshmallow, reçel, şekerlemeler ve pastalar için ambalaj. Farklı depolama koşullarında pürüzsüzlüğü ve şeffaflığı koruduğu için şekerlemeler ve kekler için kapların güzel, görkemli, hediye tasarımını parlak polimer PET kullanarak geliştiriyoruz.
Yüksek sıcaklık (+110C ile 220C) için PP ve SPET'ten yapılmış ambalaj, fırında veya mikrodalgada pişirme veya ısıtma gerektiren şekerleme ürünleri için gereklidir. Plastik kaplar için daha düşük sıcaklık bariyeri de önemlidir, çünkü bu kaplar ürünleri şok dondurma ve dondurma koşullarında saklayabilir - bu ürünler arasında dondurma, dondurulmuş yarı mamul hamur ürünleri, dondurulmuş meyveler ve daha fazlası bulunmaktadır. Şekerleme ürünlerinin bir tepsi veya kap içinde porsiyonlu yerleştirilmesi mümkündür, çünkü tabanı bölümlü olabilir.